HTML, ja i naš blog

Danas, sinoć, jutros, kako god mu to dođe. Ostao sam do 05:30 redizajnirajući blog, xexe, kada to tako kažem, zvuči kao da sam znao šta radim! Istina je da sam buljio u one skripte, onaj HTML jezik ili kako god i pokušavao da povežem nešto. I uspeo sam!

Kada smo došli na celu ideju, i počeli sa izradnjom bloga, odlučili smo se za temu forange. Je*avao sam se sa tom temom i provaljivao ovaj jezik, ili šta je već, ubacivao sličice koje smo ja i Kaća "ispeglali", nervirao se... I kada smo konačno sastavili blog kakav želimo shvatili smo da ta tema pravi neobično VELIKI razmak između slova, menjali smo fontove gluposti, ali ništa, mora da je do teme. Onda sam izabrao fsubtle jer je iz iste "porodice" tema, a ne pravi TAJ razmak, ali bez obzira na sličnosti header i ostale gluposti nisu istih dimenzija. Morao sam ponovo da "peglam" sličice neke skroooooz prerađujem, jer bi gubile oblik koji su imale. Onda sam naleteo na problem sa bojama, jer ova tema ne odgovara (bojama) na onu za koju smo se prvobitno odlučili, pa ne odgovara ni sličicama koje smo pripremali. Boje su u kodovima to sam skonto, ali koja je boja koji kod POJMA nisam imao, googlao malo i našao panel boja. Eee, da je tu bio kraj zezanja sa blogom... Oni kodovi koji su u skriptu nisam znao koje su boje, pa ni šta će promeniti na blogu, proveravao gomilu kombinacija, ali sav trud se isplatio i na kraju sam nešto ipak sastavio.

Nadam se da će vam se blog svideti, cilj nam je bio da bude veseo, nadam se da smo uspeli. S'obzirom na naše znanje tj neznanje ovog jezika, i programa u kojima smo sličice "peglali" mislim da smo sve ovo SUPER odradili!

Jeeee za nas!!! Laughing

Izvolite sajt sa koga smo skidali sličice i prerađivali http://www.polyvore.com ima super stvari, nadam se da će vam poslužiti, nama jeste!

 Poz, Igor.